Billy Crawford – En spennende debutant

Billy Crawford – En spennende debutant

I 1995 deltok Billy Crawford i Michael Jacksons opptreden under MTV Music Awards, og det er tydelig at han er ganske så musikalsk inspirert av ham. De tolv sporene på albumet har tydelig innslag av funky pop og soul, i tillegg til noen klisjéballader i Michael Jackson-stil. Dette kan for mange høres nokså «vulgært» ut, men det er faktisk ganske så bra.

Med god hjelp fra souldronningen Nona Hendryx, er den første singel fra albumet, Urgently In Love, blitt en stor hit over hele verden, og det ville ikke forundre meg om det kom flere, bl.a. er låtene Mary Lopez og Tragedy sterke kandidater til å bli plukket som neste singelvalg.

Debuten er et funky popalbum som holder et solid, jevnt nivå, og produksjonsmessig holder det høy kvalitet. Tross sin unge alder har Billy en «voksen» stemme, og han er alt i alt et talent det skal bli spennende å følge videre. Målgruppen for denne produksjonen er nok tenåringer, men ingen, uansett alder burde være flau over å ha unge Billy Crawford i samlingen.

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.