Ghetto Supastar – Jo høyere oppe, dess hardere…

Ghetto Supastar – Jo høyere oppe, dess hardere…

Når en tenker på hva disse tre personene har klart å prestere sammen i The Fugess, er det både synd og skam at et slikt soloalbum skal ødelegge et så godt opparbeidet rykte. For denne utgivelsen underbygger godt ordtaket «jo høyere oppe du er, dess hardere faller du når nedturen kommer», og her faller han hardt. Pras gir oss hele 20 spor på debut albumet sitt, men det er kun 4-5 spor som har noe vise til, men det triste da er, at dette er coverversjoner av gamle slagere fra bl.a. Queen, Eddy Grant, Kenny Rogers og fra filmmusikken til Grease. Rett skal være rett, dette er greie hip hop coverlåter som passer godt til singelsuksesser og en del kroner i kassen, men det er og alt.

Ghetto Supastar er sørgelige album, monotont og kjedelig, og får terningkast to, under tvil….

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.