Without You I’m Nothing – Et steg nærmere ære og berømmelse

Without You I’m Nothing – Et steg nærmere ære og berømmelse

Vel, det er kanskje å ta litt kraftig i, men jeg vil likevel tilføye at de har noe for seg, for Placebo har mange gode egenskaper som ved rett framgangsmåte og nok oppmerksomhet på musikkanalene og ved playlisting på de riktige radiostasjonene kjapt kan føre opp blant de store. Åpningssporet Pure Morning har allerede som singel gitt bandet en viss oppmerksomhet i nevnte medier, og det finnes mange andre låter på plata som kan styrke denne utgivelsen med oppfølgere på singelmarkedet. Neste singel, Every You Every Me kan og bør bli en hit på det alternative markedet, mens det ellers finnes roligere låter som kan åpne ørene for et bredere publikum (The Crawl og Burger Queen er de mest innlysende eksempler på dét).

Popstjernenykker er dessuten allerede registrert i Placebo-stallen, og ved å finpusse på grovarbeidet, har dette bandet all mulig bakgrunn til å kunne bli DET neste store bandet fra de britiske øyer. Særlig tydelig blir det med tanke på deres særegne uttrykksform, hvor vokalist og frontmann Brian Molko også er en utmerket karakter der han bl.a. med sin stemme gir bandet en identitet som det godt skal gjøres å kopiere. Albumet Without You I’m Nothing mangler likevel det lille ekstra som vil gjøre dette til en av de store utgivelsene i det inneværende plateåret. Til det er det ikke materialet jevnt nok, selv om mange av låtene er av ypperlig kvalitet.

Placebo har potensiale til å nå langt, og de har med stor sannsynlighet med dette albumet tatt et langt steg nærmere ære og berømmelse. Spørsmålet er bare om det er med Without You I’m Nothing gjennombruddet kommer, eller om vi først får svar på det ved neste utgivelse. Den som lever får se…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.