Scroll To Top

Soul Of A Man – Reiersrud i storform

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Med sitt geniale gitarspill og med et band bestående av Audun Erlien på bass og Paola Vinaccia på trommer kan nesten ikke resultatet bli annet enn vellykket! Mesteparten av materialet har Reiersrud selv skrevet i samarbeid med Jeff Wasserman, mens tre av låtene er signert Dr. John og avdøde Doc Pomus. I

tillegg har det blitt gjort plass til gode låter fra Curtis Mayfield og Cole Porter. Best er likevel åpningssporet Bluespower med samplet vokal av bl.a. Howlin’ Wolf og Albert King. De suggererende trommene til trollmannen Vinaccia og vokalen fra svenske Sven Zetterberg (som også bidrar med munnspill) gjør heller ikke dette noe særlig verre! At Reiersrud ikke er verdens beste sanger blir mer enn oppveid av hans alltid like glimrende gitarspill. Dette og det sterke låtmaterialet er med på å gjøre Soul Of A Man til et svært godt album!

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer