Anutha Zone – Bestill time hos doktoren!

Anutha Zone – Bestill time hos doktoren!

Dr. John, alias Mac Rebenack, skriver med dette albumet ut en resept bestående av potent funk, R’n’B og andre dansevennlige toner. Som turnuskandidater har doktoren fått hjelp av en gjeng utvekslingsstudenter fra England, bl.a. fra «sykehusene» Spiritualized, Ocean Colour Scene og Portishead. Det er likevel ikke vanskelig å høre at det er doktoren selv som styrer sykehuset.

Noen ganger er det mer enn OK å føle seg litt syk, og hvis du ikke får dansefot av denne blåse- og perkusjonsdrevne vidundermedisinen, da bør du omgående sjekke avisene for dødsannonser pålydende navnet ditt.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.