Beaucoup Fish – Bra, men nytenkning savnes…!

Beaucoup Fish – Bra, men nytenkning savnes…!

Underworld er ihvertfall utvilsomt mestre når det gjelder å lage fet elektrisk lyd. Det er få som matcher dem på feltet, og tidvis viser de fremdeles seg som geniale utøvere av stor kunst med sine dype og effektfulle bassganger. Massivt som i Moaner (som opprinelig kom i fjor, og er tatt fra soundtracket til Batman & Robin) og ekstremt lekkert som på Born Slippy-aktige Shudder/King Of Snake er begge veldig typiske Underworld. Det er vel også det jeg kommer fram til når jeg skal forsøke å beskrive Beaucoup Fish. Men ikke misforstå; jeg kan så absolutt nyte dette produktet, for det er ikke å komme forbi at Underworld som alltid låter bra! Lyden er i en klasse for seg selv, komposisjonene både fengende og utfordrende og effektene er stilfulle. På Bruce Lee viser forøvrig Underworld seg fra en litt annen side og her aner aner jeg en viss nytenkning.

Med andre ord er det meste like bra som på tidligere utgivelser, men skal jeg være ærlig, så låter det ikke lengre banebrytende og nytt. Det er minuset på Beaucoup Fish.

Bortsett fra det som jeg har nevnt, vil jeg likevel legge til at jeg personlig tilhører dem som fremdeles elsker sjangeren, og Underworld er intet unntak når det gjelder å virkelig kunne underholde undertegnedes krevende hørselssanser…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.