Suicaine Gratification – Paul leverer varene

Suicaine Gratification – Paul leverer varene

Den tidligere sjefen i legendariske The Replacements har med dette albumet befestet sin stilling som en av de få oppegående låtskriverne innen tradisjonell amerikansk rock som med sine to foregående utgivelser har bevist at han absolutt er til å stole på. På Suicaine Gratifaction har han dempet seg litt, og det er mer piano og en anelse mindre rock & roll. Han har det likevel inne som det heter på idrettsspråket. Han ivaretar fremdeles tørrvittigheten og er samtidig minst like trist som før.

Godlåtene kommer som perler på en snor og jeg må benytte anledningen til å trekke frem godbiter som It’s A Wonderful Lie, Best Thing That Never Happened og rockeren Lookin’ Out Forever. De andre låtene er ikke dårlig de heller. Gjestelisten er også imponerende, hvor navn som Don Was (som også har produsert), Jim Keltner, Shawn Colvin, Benmont Tench (Tom Petty & The Heartbreakers) og Dave Pirner (Soul Asylum) alle bidrar. Legg også merke til det hemmelige sporet Wonderful Copenhagen. Den gamle standardlåten har vel aldri blitt spilt surere. Pent bråk er vel en passende beskrivelse her.

Oppfordringen blir dermed enkel; løp og kjøp!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.