Jonas Fjelds Beste – God oppsummering fra Fjeld

Jonas Fjelds Beste – God oppsummering fra Fjeld

Det meste av låtrepertoaret er hentet fra Fjelds solokarriere på 90-tallet. Det er i grunnen like greit. Det er vel ikke så mange av oss som savner materiale fra hans periode som klovnerocker med Jonas Fjelds Rock’n’Rolf Band. Det er likevel gjort plass til The Bells Are Ringing For You Now fra Jonas Fjeld Bands 1985-utgivelse Neck’n’Neck og den vakre When Morning Comes To America fra Danko, Fjeld & Andersens første plate (som betyr Rick Danko og Eric Andersen i tillegg til Fjeld, for de uinnvidde).

Jonas Fjelds Beste har blitt en god oppsummering fra karrieren til Jonas Fjeld så langt.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.