Another World – Trance-genier fra en annen verden

Another World – Trance-genier fra en annen verden

Det er nemlig Israel som akkurat nå leverer de beste varene innenfor dette området. Middelhavslandet har tydeligvis taket på mer enn Melodi Grand Prix, for akkurat nå er det Astral Projection som betyr mest for israelittenes musikkeksport, og ikke Dana International hvis du er blant dem som har blitt lurt til å tro det!

Another World er Astral Projections tredje offisielle albumutgivelse, og jeg tør påstå at de fremdeles er blant de ledende navn innen psykedelisk trance- og goa (de har tidligere bidratt med materiale på Destination Goa-albumene). Astral Projection har sin egen sound, og leverer de dypeste og mest suggererende elektroniske rytmene du kan forestille deg. Another World er et troverdig album, som samtidig lever opp til – om ikke det overgår – duoens tidligere utgivelser.

Astral Projection står bak en form for musikk som er hinsides denne verden, og X-Files fanatikere har forlengst trukket dem inn i sin paranormale tilstand. Mer er det ikke å føye til i en omtale av Another World. Tittelen sier det meste selv, og da er det vel bare å la seg overgi til høyere makter…?

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.