Window Seat – Gladpunk fra Halden

Window Seat – Gladpunk fra Halden

Åpningssporet Look At Me er den beste låten på platen. Men det er også mye annet bra her. Bye, Going Down og Angst er eksempler på sanger med stort potensiale. Problemet med albumet Window Seat, er at det blir til tider en smule ensformig. For øvrig et problem som flere punkband sliter med. Heldigvis er antall låter begrenset til tretten, slik at det går greit å skille dem fra hverandre etter et få gjennomlyttinger.

I pressemeldingen står det at Poppets spiller intelligent, uimotståelig, iørefallende og fengende musikk. Tja… så veldig intelligent er platen kanskje ikke. Ei heller helt uimotståelig. Men iørefallende og fengende er den i stor grad, og er du ute etter enkel vorspiel-musikk bør du få med deg denne.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.