Brand New Day – Forutsigbar plankekjøring

Brand New Day – Forutsigbar plankekjøring

Brand New Day er kjedelig og forutsigbar singer/songwriter-plankekjøring uten sting. Det starter likevel ikke så verst: De to første låtene er etnisk krydret og viser vilje til nytenkning. På Desert Rose har Sting endog hentet inn den algeriske Rai-sangeren Cheb Mami, som synger deler av teksten på arabisk. Med litt godvilje kan vi også si at Perfect Love…Gone Wrong er et ganske interessant potpurri; egentlig en typisk Stinglåt som heves noen hakk med litt rapping fra franske Sté.

Men herfra blir det grått og trist. Selv ikke tittellåten, som også er førstesingel, fenger. Den er erketypisk for Sting, og blir gråstein mot britens tidligere hitlåter. Sting burde ha kuttet alt bortsett fra tre-fire låter, og heller gitt ut en EP. Da ville vi kanskje latt oss begeistre.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.