Scroll To Top

A Little Bit Of Mambo – Mamborama

Artister: Sjangre:
Karakter

Jeg hadde en følelse av at dette kom til å være den eneste gode låten på albumet, men der tok jeg feil gitt. Det er faktisk ganske mange potensielle hits her, som I Got A Girl og Can I Tico Tico You. Litt ensformig musikk er det kanskje, men perfekt for svette dansegulv rundt i Europa.

Platen har fått mye dårlig kritikk andre steder, men jeg mener man bør ta denne platen for det den er: en gladplate ment til å få folk i godt humør, noe de fleste trenger etter hvert som høstmørket nærmer seg.

Sannsynligvis vil A Little Bit Of Mambo bli husket som en sommerplate, men jeg blir ikke forundret om Lou Bega kommer til å herje diskotekene i flere måneder framover. Det gjør heller ingenting, for dette er et godt alternativ til all søppelpopen som lages nå for tiden.

Om skribenten

kommentarer