A Little Bit Of Mambo – Mamborama

A Little Bit Of Mambo – Mamborama

Jeg hadde en følelse av at dette kom til å være den eneste gode låten på albumet, men der tok jeg feil gitt. Det er faktisk ganske mange potensielle hits her, som I Got A Girl og Can I Tico Tico You. Litt ensformig musikk er det kanskje, men perfekt for svette dansegulv rundt i Europa.

Platen har fått mye dårlig kritikk andre steder, men jeg mener man bør ta denne platen for det den er: en gladplate ment til å få folk i godt humør, noe de fleste trenger etter hvert som høstmørket nærmer seg.

Sannsynligvis vil A Little Bit Of Mambo bli husket som en sommerplate, men jeg blir ikke forundret om Lou Bega kommer til å herje diskotekene i flere måneder framover. Det gjør heller ingenting, for dette er et godt alternativ til all søppelpopen som lages nå for tiden.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.