De Kom Ridende – God idé – mindre bra resultat!

De Kom Ridende – God idé – mindre bra resultat!

Pen Jakke lykkes delvis i tittelsporet på denne singelen, men jeg har problemer med å synes at det låter troverdig. Ser man utelukkende på tittellåten, fungerer det kanskje like bra som Tommy Tee og Petter har gjort på noen av sine utgivelser, men jeg har problemer med å fange opp hva teksten handler om da dyp konsentrasjon er eneste som hjelper for å forstå budskapet. Arrangementene er dessuten ikke særlig spennende da de utelukkende ser ut til å være konsentrert rundt bassgangen. Når så komposisjonene i seg selv heller ikke vitner om nytenkning, får det meg til å lure på om det er stilarten eller bandet som ikke blir interessante!

Ros skal Pen Jakke likevel ha for at de satser på å bruke norsk språk, men de hadde kunnet nå lengre dersom de samtidig hadde fornyet en allerede utdatert og oppbrukt form i sine musikalske uttrykk!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.