Double Inhand Baby – Smakfullt!

Double Inhand Baby – Smakfullt!

Perculator består av fem unge musikere med forskjellig bakgrunn, og det ventes et debutalbum i nær fremtid. Inntil da kan du kose deg med EP-en Double Inhand Baby som gir store forhåpninger om hva vi har i vente. Med Dan Druff på trompet, skiller de seg klart ut i forhold til andre aktører innen sin sjanger, mens de samtidig synes å passe i samme bås som for eksempel The Aloof. Et seigt, men deilig groove går som en rød tråd gjennom denne produksjonen, hvor det har blitt plass til fire elegante låter. Ifølge bandet er dette en forsmak på hva albumet vil inneholde, og det skal mye til om de ikke klarer å levere et interessant album.

Double Inhand Baby er ihvertfall en svært smakfull innføring i hva disse guttene står for, og spør du meg så ser framtiden lys ut for dem!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.