Emperor Norton – Deilig POP!

Emperor Norton – Deilig POP!

Palace Of Pleasure har etterhvert fått fotfeste både hos publikum og hos kritikere, og det var ikke ufortjent da de i 1998 mottok Spellemannsprisen for den noe misvisende kategorien Årets Dance-Album for Emperor Norton. Albumet er fremdeles helstøpt og like lekkert som da det var nytt, hvor opplevelsen er svevende og – til en viss grad – kan sette lytteren i en transe av vellyd og rytmer.

Palace Of Pleasure har siden lanseringen stadig måttet godta hardere konkurranse fra sine venner og kolleger i aktører som Mental Overdrive, Sternklang, Deathprod, Perculator, Biosphere og hva-de-nå-heter alle sammen, men det er klart at de ved Emperor Norton har satt standard for hva et tidsriktig album bør inneholde!

Emperor Norton er i så måte et glimrende album hvor Palace Of Pleasure har spilt en betydelig rolle i det å sette Norge på kartet som en ledende nasjon innen moderne elektroniskbasert musikk.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.