Film – Bergensk film på plate

Film – Bergensk film på plate

Platen bærer ikke preg av dårlig lyd og amatørmessig produsering av den grunn. Film ble sluppet i få eksemplarer av bandet selv i 98 og vant en demokonkurranse i Trondheim. Dermed fikk de muligheten til å spille inn en video, Be My Enemy, for NRKs regning. Be My Enemy er også den beste låten på albumet, som kun består av rolige laid-back låter. Vokalist Mona Mørks hese stemme gjør også sitt til å skape den spesielle, avslappende stemningen på platen. For den egner seg best til å spilles sent på mørke kvelder. Andre nevneverdige låter er åpningssporet Sailor, den vakre Seaside og tittelsporet Film.

Stort mer er det i grunnen ikke å si om Film. Er du ute etter en alternativ plate med jevnt over gode melodier bør du investere i denne.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.