First Blues – Flinke debutanter – uinteressant plate!

First Blues – Flinke debutanter – uinteressant plate!

First Blues vitner om dyktige talenter som kan sine saker. Det vi får servert er tradisjonell blues presentert i band-form, hvor vi får servert en kombinasjon av coverlåter og egne komposisjoner.
Jeg er personlig ingen bluesperson, men har likevel ingen problem med å skjønne at disse guttene har talent – og det i massevis.
Låtutvalget høres i sammenhengen greit nok ut, uten at jeg vil påta meg oppgaven å bedømme om de kunne valgt andre låter eller ei. Til det vet har jeg for lite generell kunnskap om sjangeren, som til vanlig er en musikkform som kjeder meg. Musikerne får likevel gjennom låtutvalget vist hva de kan, og da betyr kanskje selve utvalget mindre.

Rent musikkmessig blir likevel First Blues i min oppfatning en mindre interessant utgivelse, til tross for bandets tette samspill og engasjement. Selv om jeg ikke er en bluesentusiast, finnes det produkter inne sjangeren som fanger min interesse. Det gjør denne platen dessverre ikke. Ros skal Maarudkara likevel ha, da de får bevist at de har noe å fare med – om ikke annet så rent teknisk!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.