In The Sky – Forventingene innfridd, og vel så det!

In The Sky – Forventingene innfridd, og vel så det!

In The Sky EP fører Palace ett hakk videre etter Emperor Norton, og selv utviklingen som har skjedd mellom disse to produksjonene kanskje ikke har vært den helt store, viser ihvertfall gutta at de videreutvikler stilen sin. In The Sky kan umiddelbart virke et hakk lettere tilgjengelig enn materialet på det siste albumet ved bruk av dub- og raggaelementer, og det uten at troverdigheten på noen måte er svekket. At innholdet på EPen er lekkert innpakket i svevende elegante arrangementer kommer heller ikke som noen overraskelse, og alle forventninger er dermed innfridd.

Nytt album fra Palace Of Pleasure ventes i slutten av september, og det skal bli spennende å se hvor veien går herfra!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.