Liquido – Ikke vanedannende

Liquido – Ikke vanedannende

Visst er det massevis av potensiale her, men det som blir servert virker nesten uferdig. Det er trist, for det er haugevis av gode riff her. Hør for eksempel åpningsriffet på I’ll Have It All Today, et genialt samspill mellom gitar og synth. Men resten av sangen stinker. Dette er dessverre representativt for alt for mange av låtene på Liquido. Hadde guttene i Liquido gitt seg selv litt bedre tid, kunne dette blitt en fet plate. I stedet havner den bare sånn midt på treet.

Produksjonen er for øvrig silkemyk, det skal de ha. Svært bra lyd trekker opp litt av førsteinntrykket, men når alt kommer til alt er ikke det nok. Likevel vil nok Liquido selge mange plater ved å surfe på et par gode singelutgivelser. Forhåpentligvis kommer de sterkere tilbake om et par år, og da kan det bli skikkelig bra.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.