I Want It All – I am a gangstanigger (I think…)

I Want It All – I am a gangstanigger (I think…)

Sist vi hørte fra Warren G, var han stand-in for Eddie Skoller og backet Sissel i Prince Igor. Andre meritter er blant annet en coverversjon av Bob Marleys I Shot The Sheriff. Med andre ord: Det finnes rappere med mer kredibillitet i hjørnetanna. Dette er laidback-rap med en så såpeglatt og intetsigende produksjon at Babyfuckface kunne signert den. Smådvask soul/r&b med referanser til åttitallet komper mesterverket og gjør det hele like spennende som en date med mitt eget skittentøy.

Og misforstå meg ikke: Jeg liker rap, men dette er liksomgangstapreik levert fra sofakroken blottet for enhver form for energi. Inger Lise Rypdal-platene til mine foreldre er mer spennende.

Bjørnar Hjellen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.