Scroll To Top

Tung, Tung Politisk Rock – Syresabbat

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Hvis ikke dette setter dype spor innenfor stortingets vegger så vet ikke jeg. Denne platen er så kul at det holder. Ikke bare på grunn av de absurde tekstene (unnskyld Lars Lønning, jeg vet at du mener dem seriøst), men også fordi den inneholder noen av de feteste riffene i byn.

Dette er nesten mer Black Sabbath enn Black Sabbath selv, og det sier ikke så rent lite. Dette er også en slager av en vorspielplate, det har jeg allerede prøvd ut med knakende suksess. Det rykker i rockfoten, og man kan ikke unngå å synge med til Problemer Innad I Høyre og Gjør Fornebu Om Til Suppestasjon.

Dessuten er vokalen genial. Høres ut som gamlefar Ozzy selv. Og hvis du tror at Black Debbath bare er studio fixfaxeri så kan jeg forsikre deg om at det høres like bra ut live.

Mer vil jeg ikke røpe.
Jeg sier bare en ting: Dette er den beste Duplex-platen som er sluppet til nå!

Om skribenten

kommentarer