People As Prey – Svenske kannibaler

People As Prey – Svenske kannibaler

Her handler det om feite amerikanere, avkappede lemmer, fortapelse og Ingmar Bergman i til tider geniale tekster. Og når melodiene er ganske gode i tillegg må det bli bra.

Cat Rapes Dog har eksistert siden midten av åttitallet, men har vært borte fra platemarkedet en stund. Utfra kvaliteten på People As Prey å dømme virker det som om det er dette de har brukt tiden til.

Hør bare på åpningssporet Eating People Is Fun eller How The Country Falls. Knallgode rocklåter!

Dessverre er det et par låter som trekker ned. For eksempel er både Age Of Crap (det skal mer enn god moral til for å lage en god sang) og Too Bad To Feel Sad begge temmelig kjipe sanger. Men det er jo slikt man har programmeringsknapp på CD-spilleren for.

Men er du klar for litt speisa humor-metal bør du kikke nærmere på dette her. Jeg synes ihvertfall Cat Rapes Dog fortjener en god karakter for People As Prey. Dessuten står det en advarsel i coveret mot å gi platen dårlige anmeldelser, så da så…

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.