Rides – Unge spirrevipper blir modne rockere

Rides – Unge spirrevipper blir modne rockere

Gary Stringer har utviklet stemmen sin såpass at han ikke lenger bare vræler ut tekstene på samme nivå hele tiden, men lar i stedet melodien bli det viktigste slik at stemmen må følge den. Da hjelper det selvsagt også at sangene har mer kjøtt på seg og at gutta på den måten får mer å jobbe med musikalsk.

Glow var til tider en svært uinteressant plate, nærmest kjedelig, og jeg ble virkelig positivt overrasket da jeg hadde kjørt Rides gjennom spilleren et par ganger. Sanger som Wandering, Moaner Snap og spesielt Who You Are er riffbasert, men de fleste av sangene er tuftet på melodiøse rockesanger og ballader. Det er tydelig at Reef har følt at en utvikling på låtskrivernivå har vært viktig for å komme noen vei. Det kan jeg ikke bli mer enig i.

Reef leverer et album proppfullt av sterke låter og det virker som om de endelig har nådd den modne alder der unge spirrevipper blir sanne rockere. Jeg kan bare ønske dem velkommen etter…

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.