Affirmation – Søtt, snilt og ufarlig

Affirmation – Søtt, snilt og ufarlig

Og som med all annen pop myntet på tenåringene, handler det hele om kjærlighet – den store kjærligheten. Enten den som gikk til helvete eller den som gikk bra. Guttene i Savage Garden vet hva lytterne vil ha; nemlig ballader.

Og dem er det rikelig av på Affirmation. Duoen har fått hjelp av vestkystes studioelite med Michael Landau, Nathan East og Steve Smith i spissen, og da vet vi hva vi får. Pompøse, men kjedelige arrangementer. Det hele er «veldig flinkt», men akk så uinspirerende.

Savage Garden Affirmation låter søtt, snilt og ufarlig, og det er vel slik tenåringsjentene vil ha det, vil jeg tro?

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.