Issues – Følelsesladet Korn

Issues – Følelsesladet Korn

Platen åpnes med Korns karakteristiske sekkepipe, mens Jonathan Davis klynker All I Want In Life Is To Be Happy, etterfulgt av singelen Falling Away From Me, en fet låt med rått refreng. På Issues møter vi et mye roligere Korn enn tidligere, men like deppa er de heldigvis.

Det fine med Issues er den skumle stemningen som går igjen i alle sangene. Mye takket være vokaleffekter og elektroniske elementer. Refrengene er i samme stil som på fjorårets kjempeutgivelse Follow The Leader og riffene er mye mer originale enn hardcoreriff flest. Det er nettopp dette som gjør at Korn hever seg høyt over band som Coal Chamber og Limp Bizkit. Trash, Beg For Me, Somebody Someone og Wake Up er eksempler på Korn på sitt beste.

Skal man si noe negativt om Issues må det være at platen er i lengste laget. Etter sytten spor med temaer som angst, paranoia, hat og smerte har man egentlig mest lyst til å hoppe ned fra taket på Oslo Plaza eller legge seg på en togskinne. Med andre ord: Issues er ingen festplate (med unntak av låten Let’s Get This Party Started), men en solid dose moderne hardrock som enhver Korn-fan kommer til å digge.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.