Magic Villa – Vellykket blanding

Magic Villa – Vellykket blanding

Med sine modige kombinasjoner av hip hop og rock’n’roll har han klart å skape sitt eget uttrykk. Han er ikke den første til å gjøre dette, men absolutt en av de beste. Thomas Rusiak er en av Sveriges mest anerkjente produsenter, og da særlig på hip hop-fronten.

Med sitt album Magic Villa viser Thomas Rusiak at han også har talent som artist. Med kombinasjonen av flere forskjellige musikalske stilarter kan det sikkert høres ut som om resultatet blir rotete, men Rusiak har passet på å fange det hele inn i trygge hip hop-beats, så frykt ikke, du som i utgangspunktet lot deg skremme.

Thomas er ikke noen enorm rapper, men det gjør egentlig ikke så mye når det pakkes inn på den måten det har blitt gjort. En meget velprodusert plate med dyktige musikere redder langt på vei dette lille minuset, som ellers kunne virket ødeleggende på helhetsinntrykket. Det hadde faktisk ikke gjort noe om Rusiak la på enda litt hardere rock’n’roll, men det får heller bli til neste gang.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.