Caress Your Party – Finfin popdebut

Caress Your Party – Finfin popdebut

Og Boy er et riktig så hyggelig bekjentskap. De serverer i form av hovedlåten Caress en finfin poplåt av godt merke. Sin moderne innpakning til tross, er dette samtidig en låt hvor det kan trekkes linjer tilbake til noe av det som faktisk var bra på åttitallet, dengang for eksempel grupper som The Lotus Eaters fascinerte dem som fokuserte litt utenfor salgslistene.

Singelens B-sidespor, Rock Party er en mer funky popsak som med sitt umiskjennelige discokomp og falsettsang er svært så sjarmerende i alle sine retrospektive og Bowieske syttitalls lydkulisser. Kanskje attpåtil enda bedre enn tittelsporet. Totalt lover de to hovedsporene godt for det kommende albumet, for Boys låter har en tendens til å sette seg, som det så fint heter når man skjønner at materialet har hitpotensiale.

Som en ekstra bonus er to liveinnspillinger inkluderte på singelen; Glue og Right Things. Også her avsløres det at Boy har noe å fare med, for begge disse låtene er også ganske fine, men samtidig svært så forskjellige.

Boy viser spennvidde, da de totalt fire sporene vitner om at erfaringen til de fire i bandet kanskje har påvirket hvert sitt spor. Det høres ihvertfall slik ut da ingen av dem ligner så veldig mye på hverandre. Alt i alt har Boy med sin aller første singel ihvertfall pirret denne anmelders nysgjerrighet såpass at han allerede gleder til et helt album fra dette nye og lovende bandet.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.