Cue’ – Helt unødvendig

Cue’ – Helt unødvendig

Ansvarlig for utgivelsen og dermed også de to som utgjør duoen Cue’; Niklas Hjulström og Anders Melander, begge med bakgrunn fra teater og fjernsyn. Samarbeidet ble etablert da Melander trengte en stemme til musikken i TV-serien Glappet. Sammen gjorde de Burnin’ som ble en hit. Nå, nesten to år senere, kommer albumet. Produktive karer.

Tiden har de brukt til å snekre sammen et album der balladene er som smørtunge tyske Grand Prix-bidrag, og det resterende som bleke, slitne blåkopier av verdens kjedeligste popband, Lighthouse Family. Det eneste som minner om en ordentlig poplåt på denne platen er den allerede nevnte Burnin’. Produksjonen er så platt og ulidelig fantasiløs at man mest av alt mistenker produsent Pål Svenre for å ha et horn i siden til de to stakkars svenskene. Panfløyte og sitarer er vel ikke akkurat hverdagskost på en moderne popproduksjon. Vi kan risikere å få høre mye til denne duoen i heisene i tiden fremover.

Noe er selvfølgelig bedre enn det verste, for å si det sånn, og et par av låtene kunne med en litt mer kreativ produksjon i ryggen blitt noenlunde oppegående mainstream poplåter. Men strengt tatt er dette en produksjon man godt kunne være foruten i år 2000. Cue’ var musikk utgått på dato før den i det hele tatt kom ut i butikkhyllene.

Bjørnar Hjellen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.