Scroll To Top

Hvis Jeg Var Han – Utrolig spennende band!

Artister: Sjangre:
Karakter

Bandet består blant annet av Sondre Larssen som har høstet gode kritikker for CD-en Hvitt. Det er også fra denne platen mye av Dosertankers livemateriale er hentet fra. Ryktene sier at de er et utrolig bra liveband, og det tror jeg så gjerne.

Det er tre låter på denne singelen. Hvis Jeg Var Han er en tung, depressiv, Seigmen-aktig låt med majestetiske synther og knallbra vokal. De to andre sangene Tankestrek og Ugle er overraskende nok i en helt annen gate. Dette er poplåter som ikke skiller seg nevneverdig ut ved første gjennomlytting, men som vokser etter hvert.

Dosertanker spiller for tiden inn ny cd, og jeg er utrolig spent på hvordan den kommer til å bli. Forhåpentligvis går de videre med den intense stemningen fra Hvis jeg var han. Da bør det bli en kanonplate!

Om skribenten

kommentarer