Night Life – Ingen revolusjon

Night Life – Ingen revolusjon

The Rah Rah var vel så bra, om ikke bedre. Men så skjedde det som ofte skjer med hip hop-plater. Låtene ble rett og slett kjedelige. I stedet for å konsentrere seg om å lage fengende låter blir det viktigere å bruke flest mulig banneord på kortest mulig tid. Outsidaz har prøvd å redde noen av sangene ved å la Rah Digga og Eminem slippe til.

Eminem lykkes delvis med sin karakteristiske stemme i Rush Ya Clique mens Rah Diggas allsang i Fuck Y’all Niggaz blir en patetisk forestilling. Og Money, Money, Money har vi hørt hundre ganger før. Den åtte mann store gruppen tar seg heldigvis litt opp på de to siste låtene It’s Going Down og Night Life, men fire ok sanger av totalt sju holder likevel ikke til mer enn tre stjerner.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.