My Definition – Masete discoparty

My Definition – Masete discoparty

Tom Novy har funnet et utpreget komp, der sampleren ligger ettertrykkelig i bakgrunnen på samtlige av låtene. The Oddesey er for eksempel et hyggelig, pent og lite anstrengende spor som virker behagelig i enhver følesestilstand. Men det meste av musikken blir alt for ofte stigmatisert. De ellers så dansbare låtene overlapper hverandre en etter en, slik at det hele oppleves som dusinvare-disco, noe jeg betviler er meningen med utgivelsen. Get Down With The Funk er albumets nest lengste låt (på nærmere åtte minutter) som aldri engasjerer mer enn middels – på sitt beste. Til det blir det hele alt for preget av sin matte uttrykksform. For eksempel gjentas refrenget Get Down With A Funk i det uendelige og til det kjedsommelige. Open Your Mind, som er platas aller lengste spor, har noe av det samme uttrykksløse formatet.

Det er ikke et uhørbart album Tom Novy har laget, men høydepunktene står ikke akkurat i kø. På et diskotek, kunne sikkert Novy blitt tiljublet som den nye kongen av disco, men studiomessig blir dette materialet for lite engasjerende. Det hele serveres ferdigutpakket, og står tilbake som lite spennende pakke som man allerede vet hva inneholder. Det at Novy har spart på innpakkingen gjør desverre My Definition til en alt for forutsigbar affære. På det beste er dette småbra discohouse, mens på det verste (og meste i dette tilfellet) virker Tom Novy både uinspirert og langtekkelig.

Per Øyvind Takvam

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.