El Toppo – Oppegående skranglepop

El Toppo – Oppegående skranglepop

Llama Farmers har ikke akkurat hatt noen superkarriere. Ihvertfall ikke så langt. De startet som oppvarmingsband for blant andre Foo Fighters og Green Day, og har jobbet seg oppover. El Toppo er deres andre album, og det er i grunnen en underholdende liten sak. Dessuten har den et fett cover!

Merkelig nok er Snow White den første singelen ut, for det er den kjipeste låten på platen. Hvis du har hørt den og syntes den var rævva så er altså ikke den representativ for resten av materialet her. Likte du den derimot har du en svært positiv opplevelse i vente. Det er nemlig mye bra å ta av her. Postcards & Moonrock er for eksempel en vakker melodi med pussig tekst. Ikke så ulikt Ai Phoenix, forresten.

Det er også gjort plass til et knippe spenstige rocklåter her. Ear The C og tittelsporet El Toppo er begge vel verdt å spandere noen minutter på. Stort mer er det ikke å si. Llama Farmers er et band som høres ut som de har det gøy når de spiller. I tillegg lager de kul musikk. Det er jo det det handler om, ikke sant?

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.