Toxic – Energiske tromsøjenter

Toxic – Energiske tromsøjenter

De fem jentene i Pulp Vixen har tidligere vært å høre på Yellow Snow Compilation Vol. 1 og samleplaten We Are Hello Vol. 3. Nå står de på egne ben, og det gjør de svært så bra. Bandet spiller energisk rock, med sterke melodier. Dersom man skal finne en referanse for å beskrive musikken er kanskje Tanya Donelly og hennes salige Belly et greit utgangspunkt.

Line Saus og Mona Varpe har skrevet alle sangene, og deler vokal gjennom plata. Mye av bandets særpreg skapes nettopp av disse flotte vokalharmoniene. Så selv om jentene absolutt vet å spille høyt og fort, må du ikke la det skremme av coveret, som har en skyhøy heavy metal-faktor.

Denne plata er variert og enkelte av låtene har et kledelig pop-aktig uttrykk. Noen av låtene kan bli litt anonyme, men når bandet treffer blink som i refrengene til X og See Her (sjekk årets tøffeste bassriff) er det fryktelig moro å høre på denne platen.

Pulp Vixen er et band som vil mye, og de har skrevet mange sterke låter. I tillegg er plata spennende arrangert og produksjonen er bedre her en på det meste som kommer fra uavhengige norske band

Nå skal jentene erobre resten av Norge. De har fått turnestøtte, og kommer snart til en scene nær deg. Og dette er noe du bør få med deg. Pulp Vixen er et tøft band, og har en bunke flotte sanger i kofferten. Med et så bra debutalbum som dette bør grunnlaget være lagt for en vellykket turnehøst.

Høydepunkter: Unlike Me, X, See Her.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.