Horrorscope – Glatt energirock

Horrorscope – Glatt energirock

Eve 6 er ellers tre unge talentfulle musikere som ble oppdaget allerede mens de gikk på high school. Musikken kan betegnes som en slags moderne punkrock. Med en slik kombinasjon blir det et fartsfylt album. For det mangler ikke på fart og trøkk i sangene til dette bandet noe vi finner mye av på Horrorscope.

Noen rolige sanger eksisterer også, mens samspillet disse unge musikerne i mellom til tider er drivende godt gjennomført. På spor som One Rescue, Three On The Roof Again og Eleven Bang finner vi noe av energien og kreativiteten som bor i Eve 6. Noe det forsåvidt burde vært mer av på Horrorscope. Jon Sibels gitar har en hul gjennomtrengende lyd og er selve drivkraften for at dette fungerer.

Noen stor form for avansert musikk fremfører likevel ikke Eve 6. Vi finner for mange eksempler på uferdigheter og nødløsninger. Ukritisk blir den ene altfor like sangen etter den andre servert på rekke og rad.

Jeg har mistanker om at trioen rett og slett er for unge og uerfarne, rent musikalsk sett. Eve 6 gjenstår da som atter et av middelklassens nye postpunkpopband fra Statene. Med sammenblandinger av forskjellige stilarter gjør de det dessuten også litt vrient for seg selv og burde ha brukt ressurser på å luke ut enkelte nybegynnerfeil og heller prøve å bli mer voksne både tekst- og arrangementsmessig. I så fall kan man kanskje ta dem på alvor neste gang?

Per Øyvind Takvam

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.