Emilia – Intetsigende

Emilia – Intetsigende

Når man ser coveret på denne CD-en skulle man tro det var Mulatt-Barbie som hadde gitt ut plate, men jeg er redd at leketøysinspirerte designet slett ikke er ironisk ment. For dette høres faktisk ut som Barbie også.

Innholdet er dessverre like glatt og upersonlig som omslaget. Emilia er oppført som medkomponist på en av låtene her, ellers er sangene det sedvanlige masseproduserte vrøvlet som de fleste band og artister av dette kaliberet sverger til. Dessverre for Emilia har hun endt opp med sistesorteringen, og resultatet blir deretter. Det er kun singelen Sorry I’m In Love som har en viss substans her, resten glir forbi uten at det er mulig å feste seg ved noen av låtene.

Også Emilia har tatt med en coverversjon på plata si. Det var vel bare et spørsmål om tid før vi skulle bli utsatt for en ny versjon av Bryan Adams-svisken Heaven. Nå er den altså her. Den er stygg, men uansett platas beste låt. Den kommer helt sikkert på singel, og blir helt sikkert populær.

For et par år siden var Big Big World den meste irriterende sangen jeg visste om. Dersom den hadde vært på denne plata ville den ha vært et klart høydepunkt. Det sier vel det meste. Dersom du absolutt skal kjøpe en ung-og-pen-syngedame-plate, bør du styre unna denne.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.