Counterstellar EP – Oslorockere med noe på gang

Counterstellar EP – Oslorockere med noe på gang

Bandet har eksistert siden september 1998, men har også tidligere vært involvert i blant annet Cockroach Clan, Stonegard og Endorphine. Vi snakker altså om en gjeng musikere med bred erfaring innen alternativ pop/rock, noe som merkes godt. Den siste tiden har kite. gjort en rekke konserter rundt om i landet og ryktene går om at dette er et liveband med stor spilleglede.

Counterstellar EP består av fire spor hvor samtlige ligger i leiet mellom energisk rock og melankolsk og veldig harmonisk pop. De vet å bruke de stemmene de har til rådighet, mens det er et spennende og behagelig låtmateriale gutta presenterer på denne EPen. Jeg vil spesielt trekke fram sistelåta, Pumpkin Song, som med et rimelig funka vers gir en meget god avslutning på plata.

Selv om det står respekt av det å gi ut en skive selv, tror jeg nok produksjonen kunne ha blitt en del bedre. Låtene har en liten tendens til å miste energi i visse deler før de igjen tar seg opp, noe som gir et litt nølende inntrykk. Men likevel, grunnlaget er så absolutt tilstede! Jeg gleder meg i alle fall til kite., forhåpentligvis, også kommer med en fullengder!

Tor Arne Vestbø

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.