Face Up – Soulløs soul

Face Up – Soulløs soul

Det er ikke noe unikt og ekstraordinært med Face Up, men den er kanskje ikke ment å være det heller. Det kjølige og luftige lydbildet passer Lisa Stansfields stemme som feite lår i ei sykkelbukse, og låtene er laget over samme list som den Simply Red har brukt.

Denne plata vil fungere godt som bakgrunnsmusikk i parfymeriet eller hos frisøren. Sannsynligvis er det nok dessverre det eneste som er interessant med den. Det er i og for seg ikke noe direkte galt med plata. Den blir bare utrolig lite interessant å høre på.

I følge artisten selv, har dette blitt en mer spontan og mindre gjennomøvd innspilling. Med flere glade og positive låter. Vel, da tør jeg ikke tenke på hvordan dette hadde blitt hvis albumet hadde blitt mindre spontant. Som med mange andre artister med samme uttrykk, lager Lisa Stansfield gjennomprodusert og perfeksjonert musikk. Uten feil og mangler på den tekniske siden, men stort sett ganske så soulløst.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.