X-Marks The Spot – Runnin’ the Spot?

X-Marks The Spot – Runnin’ the Spot?

Etter det har det vært ganske stille, ser man bort fra en del gjesteopptredner på blant annet Timbuktus album T2: Kontrakultur. Men her er altså Spotrunnaz med sitt nye album, X-Marks The Spot.

Det hele starter med en helt grei introduksjon av hvem Mike Mekanik og MO er; Who Are We. Deretter følger tre skikkelig gode låter, Mic-AnicalMoe-Tion, The Verdict og Starstruck med beatmaestro Thomas Rusiak bak mikrofonen. Plata blir gjestet av flere kjente svenske rappere, deriblant Eye’n’I, ADL, Shiny Days og Timbuktu.

Sistnevnte imponerer på de tre låtene han gjester, spesielt på The Eccentric. Gutta selv har bra flyt, fete stemmer og gode tekster. Produksjonen er derimot en helt annen sak. Med Breakmecanix bak spakene burde dette bli et bra album, med tanke på Timbuktualbumet, som fungerte svært godt. Men X-Marks The Spot er dessverre noe av det dårligste jeg har hørt fra Spotrunnaz & Breakmecanix.

Spotrunnaz skuffer dermed litt med debutalbumet sitt, men høydepunktene skaper likevel forventninger til et nytt og forhåpentligvis bedre album.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.