Got It Made – Spencer’s got a siss!

Got It Made – Spencer’s got a siss!

Brassy består i hovedsak av Muffin Spencer, ingen ringere enn søsteren til legendariske Jon Spencer. Og det tar ikke lange tiden før man skjønner at bror har hatt en finger med i spillet her. Kanskje ikke så direkte, men låtene og sounden er sterkt preget av typiske Jon Spencer-gitarer og trommer. I tillegg har hun blandet inn hip hop og d’n’b og det hele høres ut som Beastie Boys på Spencer-fylla! Det hele arter seg en smule komisk, men samtidig ganske lekent og interessant. Personlig liker jeg Spencer-familien uten hip hop-beats og så alt for mye scratching, men men!

Låtmaterialet er da også nødvendigvis veldig variert og lekent. Det virker som bandet prøver å vise sitt spekter, og etter min mening bør de kanskje styre litt mer i én konkret retning. Noen av låtene er også litt vel like hverandre, men det skal sies at plata fenger litt bedre etter noen gjennomlyttinger.

Alt i alt kan man vel si at plata er en grei debut, og med en del jobbing kan oppfølgeren bli veldig interessant for det er ikke akkurat mangel på spilleglede her nei!

Tor Arne Vestbø

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.