One Life Stand – Huff og huff

One Life Stand – Huff og huff

Albumet, som bærer det artige navnet One Life Stand, er spilt inn i Nashville, og i fjor kom høst kom single nummer tre fra plata. Det er Arne Benoni som selv har produsert albumet i samarbeid med sin gitarist Leo Jackson, som blant annet har spilt sammen med Jim Reeves i løpet av sin karriere. En av overraskelsene på plata er duetten Even If I Do, som Benoni fremfører sammen med Lori Brooks, en dame som har jobbet med artister som Garth Brooks, Jerry Lee Lewis, Roger Whitaker, Dolly Parton og Whitney Houston. Store navn, men det hjelper dessverre ikke så mye hørt gjennom mine ører.

Det vil sikkert kunne oppfattes som noe urettferdig overfor Arne Benoni, men sannheten er at jeg virkelig har prøvd å finne noe spennende på denne plata. Jeg vil hardnakket påstå at det vil være en stor fordel å øve inn sine språklige ferdigheter før man setter musikk til, men det er kanskje ikke så viktig i denne sammenhengen. Tekstene, så vel som melodiene, bærer preg av en stillestående artist som ikke engang får det til å skjelve i lilletåa, der melodiene flyter forbi i svært, svært seine takter.

Treg dansemusikk, som helt garantert kommer til å få en fremtid mellom Oslo og Fredrikshavn, hvis den da ikke allerede har slått igjennom?

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.