Playing Live In A Room – Erlend & Erik på ferd mot stjernestatus

Playing Live In A Room – Erlend & Erik på ferd mot stjernestatus

Dette førte igjen til at langspilleren, Quiet Is The New Loud, faktisk debuterte på en oppsiktsvekkende førsteplass på VG-lista.

Det var selvsagt godt å se at man kan nå dit uten at det er en samleplate med tung TV-annonsering. Musikken er minimalistisk visepop, et slags neddempet Belle & Sebastian, så da var altså det også mulig da. Det er selvsagt ikke noe nytt de har funnet på, Erlend Øye og Erik Glambek Bøe: Finn frem en gammel plate av genierklærte Nick Drake og man skjønner hva disse guttene har hørt en del på.

Dårlig er det slett ikke, det er tvert i mot veldig bra, perfekt til en kveld med levende lys, rødvin og den type setting. Inntrykket av dette forsterkes ytterligere i og med at en av låtene har fått fransk språkdrakt.

Denne EP-en ble spilt inn live i et rom i London (derav tittelen), og det er en veldig flott og lun stemning i låtene. Når i tillegg begge synger meget bra, både sammen og hver for seg, så blir det jo bare vakkert.

Høydepunktet på en veldig jevn plate er låt nummer to, Singing Softly To Me. Magnifique.

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.