Tar Baby – Snill hybrid

Tar Baby – Snill hybrid

Det er lett å skjønne hvor han vil med dette, og hadde han fått det til så skulle jeg gladelig ha applaudert det høylytt. Feilen her ligger i at det blir litt for snilt, og er det noe ekte blues og ekte hip hop ikke er så er det nettopp snilt.

Mange bra tilløp her, bare synd at litt for mange av dem ender opp i landskapet rundt r&b. Men når det er sagt så er dette en plate som vokser litt etterhvert, og det er et godt tegn. Ved første gjennomlytting satt jeg med en klar følelse av at dette ville bli en toer, kanskje en treer, og når stjernedrysset har kommet opp på fire i prosessen, så må det vel sies å være en bra trend for Venus Brown.

Å finne noen klare høydepunkter her er ikke lett, til det syns jeg at det blir for mye likt, men Nappy og Long Long Gone (deilig orgel) er nok et par klare tips.

Han gjør også en veldig god coverversjon av BB Kings klassiker, The Thrill Is Gone, som fungerer flott i sin neddempede, men allikevel funky tapning. Det virker som den er spilt inn live (er ikke sikker, opplysningene er minimale), og det lover i alle fall godt for de som finner det for godt å dukke opp når han spiller på Ole Blues i Bergen, i månedsskiftet april/mai.

Pluss også for flott cover. Smakfullt!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.