Teen Spirit – Smells like…?

Teen Spirit – Smells like…?

Nå er The-Not-So-Fabolous Four tilbake. Denne gangen har A*Teens gitt ABBA på båten, og satser på nyskrevet musikk. Det lykkes de vel i og for seg sånn brukbart med. Til å komme fra de sedvanlige samlebåndsfabrikkene er ikke dette helt håpløst. Dessuten er det befriende å slippe flere irriterende versjoner av gamle ABBA-hits.

De fire strømlinjeformede småungene har ikke mer talent enn hva du finner rundt om på enhver av landets ungdomsskoler, men låtmaterialet her er helt OK, og fungerer greit selv om det jo blekner i forhold til ABBA.

Produksjonen er glatt og effektiv, og en sang som …To The Music har faktisk visse kvaliteter som gjør den mulig å like også for oss over fjorten. Alt i alt en helt grei utgivelse, men noe sier meg at A*Teens skal få problemer å følge opp suksessen de hadde som ABBA-kloninger.

Høydepunktet på denne utgivelsen er utvilsomt coveret, som er utrolig delikat og smakfullt utført på høyglanset papir. Same shit, new wrapping?

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.