Rubber Rubbish – Kriminelt radiovennlig

Rubber Rubbish – Kriminelt radiovennlig

Mer radiovennlig og fengende musikk skal du lete virkelig langt ute i pop-ødemarka etter. Det er nesten så det er skammelig hvor opplagt radiotilsiktet Rubber Rubbish er. Låta har ikke en vers/refreng-oppbygging, kun refreng! Refreng på refreng på refreng – til melodien sitter allerede etter første gjennomhøring. Er virkelig sånt lov?

Mine tanker går med en gang til Crowded House når jeg hører The Margarets. Vokalen, koringen og gitarene som lett flørtende ikke provoserer noen. Låta vil sannsynligvis aldri bli noen ungdomsfavoritt (men man kan jo ta feil), men vil gli rett inn P1- og P4s spillelister uten protester.

Albumet What Kept You? blir for tiden spilt inn og jeg forventer et noe mer variert uttrykk, for dette ble nesten for mye av det gode.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.