Trouble In Shangri-La – Oppløftende comeback

Trouble In Shangri-La – Oppløftende comeback

Rett nok faller dette inn i den utskjelte sjangeren voksenpop, men så har da Stevie Nicks tross alt passert 50. Dette er heller ikke spesielt spennende, men det er solid, lett countryinfluert og smårocka popmusikk.

Heller ikke alle låtene er like gode, men Stevies karakteristiske og sterke stemme bidrar til at det aldri blir anonymt og pregløst. Dessuten, det er ikke mange som gir ut bedre låter enn for eksempel Candlebright eller Too Far From Texas.

Sheryl Crow er blant de som har bidratt her, og det er nok delvis hennes fortjeneste at produksjonen er såpass god som den er. Dette er heldigvis ikke glatt og pregløst slik mye annet i denne genren fort blir. Her er nok av rufsete gitarer og et fyldig lydbilde som gjør plata til en virkelig hyggelig opplevelse. Og som sagt Stevies karakteristiske stemme.

Rett nok faller nivået og dermed interessen noe mot slutten av albumet. Vi hadde nok klart oss godt med et par låter færre enn de tretten vi får her, men Stevie Nicks har levert et sterkt, personlig og oppløftende comeback. Vi får tro den bebudede Fleetwood Mac gjenforeninger blir like vellykket.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.