(Zilch) – Sprek debut fra Ribozyme

(Zilch) – Sprek debut fra Ribozyme

(Zilch) ligger et sted mellom grungere som Pearl Jam, Soundgarden og mørkere melankolske Seigmenaktige stemninger. Resultatet har stort sett blitt vellykket. Litt ensformig i lengden kanskje, men Ribozyme har absolutt lagt et grunnlag som det er verdt å bygge videre på. Bandet er for øvrig det første som har gitt undertegnede gåsehud på svært lenge. Den følelsen fikk de fram med låten Dove som inneholder et engelsk nyhetsklipp fra tragedien på Roskilde i fjor. Jeg var selv på Pearl Jam-konserten, og jeg tror at alle som var til stede vil reagere på denne låten. På den ene eller andre måten.

Ribozyme har nok fortsatt litt å hente når det gjelder særegenhet og oppfinnsomhet, men jeg har likevel stor tro på at dette er et band vi vil høre mer av i fremtiden.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.