Scroll To Top

A Girl Like Me – Likegyldig og kjedelig

Artister: Sjangre:
Karakter

Emma Bunton på egen hånd er ganske uinteressant. Et knippe av låtene her kunne godt vært hentet fra Spice Girls, ikke minst de kjedelige balladene. Men det virker ikke som Baby-Spice er helt sikker på hvor hun går, for en del av låtene har en indie-wannabe følelse hengende over seg. Sanger som Sunshine On A Rainy Day, og High On Love viser at hun går rundt med et ønske om å være Natalie Imbruglia, uten å nå den lille australske lenger enn til skuldrene.

Tidligere Spice Girls-kollega Ginger Spice (Geri Halliwell, red.anm.) opplevde nettopp å få sitt siste utspill stemplet med den lite smigrende tittelen “tidenes verste plate”. Emma Bunton tar ikke opp den konkurransen, for så ille er det tross alt ikke. Men A Girl Like Me er ganske kjedelig, ganske uinteressant og ganske dårlig. Lyspunktet må være at det aldri blir skikkelig plagsomt.

Om skribenten

kommentarer