Baby You’re So Free – Britisk Middelmådighet

Baby You’re So Free – Britisk Middelmådighet

Bandet har kommet litt i skyggen av beslektede skotske band som Teenage Fanclub og Travis, noe som er helt forståelig når man hører dette. For selv om Baby You’re So Free er en snerten liten poplåt er det slett ikke slik at den setter dype spor etter seg.

De fire andre sangene, som du må kjøpe begge utgavene av CD-singelen for å få tak i, er heller ikke dårlige. Men fortsatt mangler det en del før denne anmelder blir overbevist. I denne sammenhengen hjelper det ikke engang at den forrige langspilleren deres bar den eminente tittelen Panorama.

Selv om bandet har oppnådd til dels svært gode kritikker i Storbritannia, synes jeg disse sangene blir for anonyme. Cosmic Rough Riders er et band som det går tretten av på dusinet, i alle fall på de britiske øyer.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.