Come Along – Fengende, men ikke originalt

Come Along – Fengende, men ikke originalt

Titiyo er stor i Sverige, og muligens på vei til å bli det også i Norge. Ikke at det hun gjør er så utrolig spennende, men hun har da evnen til å tenke nytt. Fra soul og r’n’b har hun denne gangen beveget seg mer over mot en mer rocka utgave. Dette med god hjelp fra Peter Svensson fra The Cardigans og Joakim Berg fra Kent. De har faktisk skrevet samtlige låter, noe som også merkes. Men, jeg synes likevel ikke dette har gjort Come Along til en veldig spennende plate. Helt greit og til tider fengende, men altså ingen gudegave.

Av låter som kan være verdt å merke seg har du åpnings- og tittelmelodi Come Along, som er en kvikk og nesten litt overraskende sang. Ikke veldig originalt kanskje, men det er jo som kjent ikke alltid en nødvendighet. Andre låter som også fortjener en lytt hvis du tilfeldigvis skulle sette pris på denne typen musikk, er den nesten litt patetiske balladen Hold Her Tight (pass opp for karamellsjokk), Show og Right Or Wrong som sikkert vil bli en suksess på enkelte radiostasjoner.

Titiyo har en vakker stemme, det er ingen tvil om det. Personlig synes jeg hun burde satset enda litt tøffere, og kanskje gått enda litt lengre ut i sitt nye landskap. Men hun har absolutt gjort noe nytt, og det skal hun ha litt skryt for. Litt mer tid, så kan dette samarbeidet sikkert vise seg å bli langt mer interessant.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.