Hippa – Feil vei, Hoven Droven!

Hippa – Feil vei, Hoven Droven!

Dette var også grunnen til at jeg i utgangspunktet falt for bandet. Men det som har skjedd nå, er at de i form av Hippa har laget en helt ordinær folkemusikkplate. Hva er vitsen med det da Hoven Droven? Er dere blitt for gamle til å spille rock, eller?

Jovisst er det vakker musikk som presenteres her, men det blir likefult lett for kjedelig. Borte er Bo Lindbergs hardrockriff, og Kjell-Erik Erikson har mer eller mindre overtatt hele showet med felen sin. Kuben er vel kanskje egentlig den eneste låten som kan minne om Hoven Droven slik undertegnede husker å ha likt dem.

Jeg håper inderlig at denne platen bare er et eksperiment og at Hoven Droven kommer sterkere tilbake med heftigere riff og kulere rytmer neste gang. Hvis ikke er bandets særpreg i ferd med å renne ut i sanden.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.